Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Rakyat Pahang Perlu Membuat Pendaftaran Vaksin Melalui SICP

Pendaftaran vaksin melalui laman web SICP perlu dilakukan oleh semua rakyat yang tinggal di negeri Pahang.

Keadaan berikut bagi memudahkan proses penerimaan suntikan vaksin supaya berjalan dengan lancar.

 

pendaftaran vaksin

Isi Kandungan

 PENDAFTARAN VAKSIN MELALUI MYSEJAHTERA DAN SICP

Kerajaan Pahang telah menggalakkan penerima vaksin fasa 2 dan 3 yang tinggal di negeri Pahang untuk mendaftarkan diri di laman web SICP seperti berikut :

Sistem Imunisasi Covid-19 Pahang 

Bagi mereka yang sudah membuat pendaftaran di MySejahtera turut perlu mendaftarkan diri di laman web SICP tersebut bagi mendapatkan tarikh temujanji, tempat suntikan berdasarkan alamat terkini dan nombor giliran suntikan.

Mereka yang belum membuat sebarang pendaftaran di MySejahtera juga boleh membuat pendaftaran terus di laman web SICP ini. Pastikan anda mengisi nombor telefon yang boleh dihubungi sahaja. Pendaftaran SICP ini hanya khusus untuk mereka yang tinggal di negeri Pahang sahaja.

MAKLUMAT LANJUT

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web :

PENUTUP

Akhir kata, semoga perkongsian kami kali ini berkaitan dengan Rakyat Pahang Perlu Membuat Pendaftaran Vaksin Melalui SICP dapat memberi manfaat buat anda semua. Untuk lebih banyak informasi serta bahan pendidikan terkini dari semasa ke semasa sila layari laman web kami di https://t.me/tcerdotmy.

Terima Kasih

Anda juga mungkin berminat dengan :

Permohonan i-Lestari Sehingga 31 Mac 2021

Permohonan Biasiswa Program Ijazah Dalam Negara JPA 2021

Pendaftaran i-Saraan KWSP Dan Terima RM250

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More