Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Senarai Full Deck Illuminati Card Game Lebih 400 Kad. Mungkin Ada Yang Kurang

The Illuminati Card Game pada awalnya dikeluarkan pada tahun 1982 oleh Occultist Steve Jackson, sebagai permainan di mana pemain mengawal kongsi gelap dan saling bersaing untuk menguasai dunia. Dahulu, versi Full Deck Illuminati Card Game ini menampilkan 110 kad, dan begitu popular sehingga mendapat banyak anugerah, termasuk dinobatkan sebagai boardgame fiksyen ilmiah terbaik.

Selama bertahun-tahun, Steve Jackson Games telah mengeluarkan sejumlah set pengembangan untuk permainan Illuminati, termasuk Illuminati Brainwash, Illuminati Mutual Assured Distraction, Illuminati Bavarian Fire Drill, dan Illuminati Y2K, dengan setiap set pengembangan menambah misteri permainan dan memberikan pandangan yang lebih mendalam mengenai rancangan Illuminati yang sebenar.

Steve Jackson Games juga mengeluarkan Illuminati: Crime Lords, dan beberapa Illuminati bertema GURPS, tetapi kontroversi sebenarnya bermula setelah pengeluaran Illuminati: New World Order pada tahun 1994 dan 1995 , yang merupakan permainan kad koleksi 412 kad. Dengan peluncuran versi ini, Illuminati Card Game membuat peralihan dari menjadi permainan yang menarik dan mencurigakan, menjadi yang membuat ramalan yang lebih menarik tentang peristiwa dunia yang akan datang. (Ramalan atau perancangan? Admin lebih memilih perancangan)

Mungkin kad yang paling terkenal di Illuminati: New World Order adalah kad yang mempunyai ramalan mengenai serangan 911 dan Pentagon pada tahun 2001, dengan banyak yang menuduh Steve Jackson terlibat dalam Illuminati dan mengetahui rancangan mereka. Memiliki Illuminati membenarkan Jackson untuk melepaskan maklumat ini bertahun-tahun sebelumnya tidak mengejutkan, kerana mereka terkenal melakukan perkara yang sama dalam filem Hollywood mereka.

Sekiranya ada keraguan bahawa Steve Jackson adalah anggota Illuminati, maka ini pasti akan terhapus apabila anda melihat logo untuk Steve Jackson Games , yang menampilkan All-Seeing Eye di Illuminati Pyramid. Ini adalah logo mereka walaupun mereka menghasilkan banyak permainan lain, dan Jackson mungkin paling terkenal kerana penglibatannya dalam Dungeons & Dragons.

Versi New World Order dari Illuminati, juga dikenal sebagai INWO, masih tersedia untuk dibeli, dengan semua kad di INWO Factory Set Full Deck 1995 dijual langsung oleh Steve Jackson Games.

Permainan ini adalah barang hangat hari ini, dengan banyak orang ingin mendapatkan semua kad Illuminati: New World Order, untuk melihat apa kad menarik lain yang ada dalam senarai di dek penuh.

Kami telah berjaya mengimbas senarai kad yang lengkap dan menetapkan dan menerbitkannya di bawah untuk dilihat oleh semua. Anda akan dapat menemui banyak ramalan kad lain yang ‘ajaib’ menjadi kenyataan hari ini.

Beri tahu kami di komen di bawah ini jika anda mempunyai maklumat atau pengetahuan mengenai kad-kad yang lebih jarang ditunjukkan. (source).

Isi Kandungan

Senarai Full Deck Illuminati Card Game Lebih 400 Kad. Mungkin Ada Yang Kurang

Anda Berminat dengan Full Deck Illuminati Card Game Ini?

Sebenarnya memang ada dijual full deck ini tetapi harganya juga boleh tahan. Di Malaysia games card ini sepertinya tidak begitu terkenal namun set illuminati ini sangat terkenal kerana ianya dikatakan berkait rapat dengan hint golongan illuminati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More