Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Tarikh Program Saringan Covid-19 Percuma Selangor

Program saringan COVID-19 percuma anjuran kerajaan Selangor menyaksikan seramai 80,891 rakyat di negeri itu telah menyertainya. Menteri Besarnya, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, angka tersebut juga telah melebihi sasaran awal yang diletakkan kerajaan negeri sebelum ini iaitu seramai 50,000 individu yang akan terlibat.

Inisiatif tersebut, jelas beliau, akan diteruskan melibatkan kawasan di daerah Kuala Selangor, Hulu Selangor dan Sabak Bernam.

Dalam hantaran di Facebooknya, Amirudin berkata, program berkenaan merupakan inisiatif kerajaan negeri yang dilaksanakan melibatkan 56 Dewan Undangan Negeri (DUN) yang bermula sejak 8 Mei lalu hingga 10 Jun ini.

Setakat ini, Selangor, kata Amirudin, merupakan antara negeri yang merekodkan jumlah tertinggi bagi pertambahan kes harian baharu.

Bagi penduduk DUN Bukit Melawati dan DUN Ijok serta penduduk sekitarnya boleh menjalani saringan COVID-19 secara PERCUMA pada hari Ahad, 6 Jun 2021. Lokasi tempat saringan adalah seperti yang tertera pada poster.

Tarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma Selangor

Tarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma SelangorTarikh Program Saringan Covid-19 Percuma Selangor Berikut merupakan jadual pelaksanaan Program Saringan Covid-19 Percuma Negeri Selangor sehingga 10 Jun 2021.

      Berikut merupakan jadual pelaksanaan Program Saringan Covid-19 Percuma Negeri Selangor sehingga 10 Jun 2021.

Sumber Amirudinshari.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More