Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Foodpanda Voucher Code 2021

Foodpanda Voucher 2021 ini khas untuk pengguna Foodpanda yang yang ingin mendapatkan diskaun khas semasa pembelian. Seperti anda ketahui sejak musim PKP ini ramai rakyat Malaysia yang menggunakan khidmat penghantaran makanan. Antara aplikasi yang selalu digunakan oleh rakyat Malaysia ialah Foodpanda. Foodpanda boleh dikatakan antara yang terbaik kerana bukan sahaja cemerlang dalam penghantaran tetapi ia juga menawarkan diskaun-diskaun dan voucher untuk anda tebusi.

Untuk menarik lebih ramai pelanggan dan cara untuk menghargai pelanggan setia, Foodpanda dengan kerjasama syarikat makanan menawarkan pelbagai voucher yang berbaloi untuk kita gunakan. Sebelum anda ingin menebus anda juga perlu menyemak jumlah minima untuk membolehkan anda menggunakan voucher itu.

Isi Kandungan

Voucher Foodpanda 2021 yang TerkiniFoodpanda Voucher 2021 & Kod Promo

TAWARAN KOD PROMOSI PENGESAHAN SAH UNTUK
DISKAUN 40% dengan kod PANDABARU PANDABARU 1 Mac – selagi stok masih ada Pelanggan Baru * Hanya untuk pengguna foodpanda baru, potongan 40% untuk pesanan pertama anda. Diskaun maksimum terhad pada RM10.
DISKAUN 35% * dengan kod ONLYONPANDA ONLYONPANDA 5 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah apabila anda membelanjakan RM20 dan lebih untuk restoran eksklusif foodpanda. Diskaun maksimum terhad pada RM7. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
Diskaun RM8 * untuk semua penghantaran restoran dengan kod MAKANONLINE MAKANONLINE 1 Julai – 30 November
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah dengan pesanan bernilai RM25 ke atas. Berlaku untuk pesanan penghantaran makanan sahaja. Setiap pelanggan terhad kepada 8 penebusan dalam sebulan. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 40% * untuk pesanan penghantaran restoran di kawasan terpilih dengan kod MAKAN40 MAKAN40 7 Jun – 6 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah dengan pesanan bernilai RM18 ke atas. Diskaun maksimum adalah RM8, dan hanya untuk penghantaran makanan di kawasan terpilih sahaja. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 40% * untuk pesanan penghantaran restoran di kawasan terpilih dengan kod EATWITHPANDA EATWITHPANDA 15 Jun – 15 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah dengan pesanan bernilai RM20 ke atas. Diskaun maksimum adalah RM8, dan hanya untuk penghantaran makanan di kawasan terpilih sahaja. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 35% * pesanan pengambilan dari jam 10 pagi dengan kod JUSTPICKUP JUSTPICKUP 5 – 12 Julai
10 pagi dan seterusnya
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Potongan maksimum ialah RM6 dan hanya untuk pesanan pengambilan sahaja. Terhad kepada 3 penebusan bagi setiap pelanggan. Hanya sah dari jam 10 pagi dengan vendor terpilih. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 35% * untuk semua pesanan kedai dengan kod SHOPJOY KEDAI 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah untuk pesanan kedai bernilai RM22 & ke atas bagi setiap pelanggan. Diskaun maksimum ialah RM8. Had penebusan harian dikenakan atau selagi stok masih ada.
DISKAUN RM10 * untuk pesanan kedai pertama anda dengan kod SHOPJER PENGEDAR 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru * Sah untuk pesanan kedai bernilai RM35 ke atas bagi setiap pelanggan. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN RM20 * untuk pesanan runcit terpilih dengan kod SHOPVARIETY SHOPVARIETY 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah untuk pesanan kedai terpilih bernilai RM100 ke atas bagi setiap pelanggan. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 50% * untuk semua pesanan pandamart dari jam 10 pagi – 1 tengah hari dengan kod JIMARTGILA JIMARTGILA 5 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah untuk pesanan pandamart bernilai RM20 & ke atas bagi setiap pelanggan. Diskaun maksimum adalah RM10 sahaja. Kod baucar hanya terpakai dari jam 10 pagi – 1 tengah hari. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN 40% * untuk semua pesanan pandamart dari 14:00 – 20:00 dengan kod JIMART40 JIMART40 5 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah untuk pesanan pandamart bernilai RM25 & ke atas bagi setiap pelanggan. Diskaun maksimum adalah RM10 sahaja. Kod baucar hanya terpakai dari 14:00 – 20:00. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.
DISKAUN RM15 * dengan kod CUBAPANDAMART CUBAPANDAMART 5 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada * Sah untuk 1x pesanan pandamart kali pertama bernilai RM30 & ke atas setiap pelanggan. Berlaku untuk semua gerai pandamart. Had penebusan harian berlaku atau selagi stok masih ada.

 

Voucher Foodpanda 2021 yang Terkini

Promosi Menarik Lain Dari Foodpanda

TAWARAN PROMOSI PENGESAHAN SAH UNTUK
Berkongsi kegembiraan hingga 35% dan lebih banyak lagi di restoran terpilih Nikmati DISKAUN hingga 35% dan lebih dari restoran terpilih.
Tidak perlu kod! Nikmati tawaran lazat (makanan) dari Kenny Roger’s, Pizza Hut, A&W, Tealive, Boat Noodle, Burger King dan banyak lagi!
Lewati barisan dan Pick-Up untuk menikmati DISKAUN sehingga 45%!
* Potongan harga dan perbelanjaan minimum berbeza-beza mengikut restoran. Syarat-syarat dikenakan.
1 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada
Pick-up diskaun 15 hingga 20% #SocialDistance, langkau dan pilih sendiri pesanan anda di restoran untuk menikmati DISKAUN 15-20% *. Tetap selamat dan kurangkan hubungan dengan tanpa tunai. * Potongan harga berbeza mengikut restoran. Sementara stok masih ada. Syarat-syarat dikenakan

 

1 Jan – 31 Dis
(atau selagi stok masih ada)
Pelanggan Baru & Sedia Ada

Jimat Lebih Dengan Menggunakan Rakan Kongsi Bank Foodpanda

TAWARAN KOD PROMOSI PENGESAHAN SAH UNTUK
Diskaun 30% untuk setiap pesanan dengan Kad Kredit AmBank Visa / -i. Sah dengan perbelanjaan minimum RM30. Diskaun maksimum ialah RM10. AMB30 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad kepada 250 penebusan setiap hari Isnin atau selagi stok masih ada.
Diskaun RM10 MOV RM40 untuk pemegang kad kredit HSBC / HSBC Amanah / -i sahaja BESTHSBC 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad pada 2 penebusan setiap pelanggan dan terhad kepada 500 penebusan pertama
Diskaun RM10 apabila anda membelanjakan RM24 ke atas menggunakan Kad Kredit e CIMB anda ECREDITCARD 10 Julai sahaja
(atau selagi stok masih ada)
Terhad untuk 100 pelanggan dan stok masih ada.
Diskaun RM10 apabila anda membelanjakan RM30 ke atas menggunakan kad debit dan kredit CIMB anda. PDDRM10 25 Julai- 29 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad untuk 2,000 pelanggan dan selagi stok masih ada.
Diskaun RM10 apabila anda membelanjakan RM45 ke atas menggunakan Kad Kredit Standard Chartered Bank anda SCBJUL10 1 Julai – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad pada 4 penebusan setiap pelanggan dan terhad kepada 600 penebusan atau selagi stok masih ada. Sah untuk kad kredit Standard Chartered Bank
Diskaun RM6 apabila anda membelanjakan RM18 ke atas. Eksklusif dengan Kad Debit Citi DEBITJULPANDA 1 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad kepada 35 penebusan pertama setiap hari. Sah untuk Kad Debit Citibank. Terhad kepada 5 penebusan bulanan bagi setiap pelanggan.
Diskaun RM10 apabila anda membelanjakan RM30 ke atas. Eksklusif dengan Kad Kredit Citi KREDITJULPANDA 1 – 31 Julai
(atau selagi stok masih ada)
Terhad kepada 61 penebusan pertama setiap hari. Sah untuk Kad Kredit Citi®. Terhad kepada 2 penebusan bulanan bagi setiap pelanggan

 

Foodpanda Voucher Code 2021 1

Masalah Dengan Pesanan Dan Penghantaran Anda?

Jika anda menghadapi masalah dengan penghantaran ataupun pesanan, pasukan khidmat pelanggan foodpanda sedia membantu anda. Hubungi mereka melalui lawan web atau aplikasi foodpanda. Contoh anda mempunyai masalah seperti pesanan tidak dihantar, barang salah atau masalar voucher, pasukan foodpanda akan membantu anda dengan sebaik mungkin dalam semua situasi.

Kami sebagai staff Tcer.my berharap perkongsian ini sedikit sebanyak membantu anda dalam menghadapi krisis ini kerana saya percaya rakyat di Malaysia khususnya golongan bujang dan pelajar lebih gemar memesan makanan daripada memasak. Diharapkan dengan penulisan ini dan voucher yang diberi oleh Foodpanda bermanfaat untuk pembaca sekian.

Voucher Foodpanda 2021 yang Terkini

PKP Meningkatkan Perkhidmatan Foodpanda

Menurut sumber dari Berita Harian, permintaan yang tinggi terhadap perkhidmatan penghantaran makanan telah membantu perniagaan restoran berjalan lancar walaupun negara kini dalam Perintah Kawalan Pergerakan.

Beberapa pemilik restoran nasi kandar terkenal di Pulau Pinang menyifatkan medium perniagaan menerusi servis penghantaran makanan dengan menggunakan foodpanda, GrabFood serta DeliveryEat membantu perniagaan masing-masing berjalan lancar.

Seorang pemilik restoran nasi Melayu di Butterworth, Roziah Mohd Jusoh, 45, berkata selain menyediakan makanan untuk dibungkus, restorannya juga menawarkan perkhidmatan penghantaran ke rumah atau pejabat kepada pelanggan.

Katanya selain itu, beliau juga menawarkan diskaun kepada pelanggan yang membeli dalam kuantiti yang banyak dan mengiklankan makanan yang dijual menerusi Facebook, WhatsApp serta aplikasi media sosial yang lain.

Sementara itu, Pengarah Urusan foodpanda Malaysia Sayantan Das berkata syarikat itu beroperasi seperti biasa semasa Perintah Kawalan Pergerakan dan akan melaksanakan penghantaran tanpa sentuh.

Selain itu, beliau berkata syarikat itu juga mengutamakan keselamatan dengan memperkenalkan langkah baharu bagi memastikan pelanggan berasa selamat ketika menggunakan perkhidmatan foodpanda.

Foodpanda Laksanakan Penghantaran Tanpa Sentuh

Perkhidmatan penghantaran makanan, foodpanda melaksanakan “contactless delivery” ataupun penghantaran tanpa sentuh sepanjang pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan. Kelebihan penghantaran tanpa sentuh:
  • dapat mengurangkan risiko dan interaksi sesama manusia.
  • memastikan keselamatan dan keselesaan pelanggan apabila menggunakan perkhidmatan mereka. 
  • Cara lebih mudah, pelanggan hanya perlu membuat bayaran untuk pesanan secara dalam talian.
  • Pelanggan kemudiannya boleh memaklumkan kepada penunggang bahawa mereka memilih penghantaran tanpa sentuh dalam proses pemesanan makanan. 
  • Makanan akan ditempatkan di lokasi “drop off” dan pelanggan akan diberitahu bahawa makanan mereka telah sampai.
  • Penunggang juga harus mengekalkan jarak sejauh 1 meter dari pelanggan dan pelanggan harus mengesahkan menerima pesanan yang dihantar.

 foodpanda voucher code

Kisah Viral: Abang Foodpanda Terima Tips sebanyak RM 1,000

Penghantar makanan atau food delivery sememangnya berhadapan dengan tugas yang mencabar dalam mencapai order dan menghantar pesanan mengikut waktu ditetapkan, sekiranya bernasib baik, rider selalunya akan menerima tips daripada pelanggan sama ada dalam bentuk wang atau makanan yang diberikan kepada mereka.

Di sini kami menceritakan tentang kisah Abang Foodpanda terima tips sebanyak RM 1,000 daripada salah seorang pengguna Foodpanda yang menghargai jasa beliau. Perkara ini sebenarnya adalah rezeki masing-masing, tapi kebiasaannya datang dengan akhlak seseorang yang ikhlas dalam menjalankan tugas. Semoga kisah ini dapat memberi semangat buat kita semua dalam menjaga keikhlasan dalam segala urusan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More