Sumber Rujukan Globalisasi Anda

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah. Semasa membeli pencetak terbaik untuk pejabat rumah anda atau bahkan untuk seisi keluarga, anda perlu mencari Pencetak Untuk memenuhi keperluan semua orang, sama ada untuk mencetak invois atau gambar keluarga.

Pengimbas dengan ciri yang baik juga dapat membantu meningkatkan aliran kerja anda, dan tentu saja, kos per cetak rendah adalah suatu keharusan, sehingga anda dapat tetap sesuai dengan anggaran.

Epson EcoTank L3110 All-in-One Ink Tank Printer

Jimat lebih banyak dengan penyelesaian percetakan ekonomi dan pelbagai fungsi Epson untuk perniagaan – EcoTank L3110 – yang dibina untuk menurunkan kos, dan meningkatkan produktiviti.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Tangki dakwat bersepadu membolehkan pengisian semula tumpahan tanpa kesalahan dengan botol individu yang mempunyai muncung yang ditentukan. Ciri-ciri lain termasuk percetakan 4R tanpa sempadan dan hasil yang sangat tinggi iaitu 7.500 halaman berwarna dan 4.500 hitam-putih.

Reka bentuk tangki bersepadu yang padat Botol dakwat hasil tinggi Pengisian semula tanpa tumpahan, tanpa ralat Percetakan tanpa sempadan hingga 4R

Harga : RM 499

Canon PIXMA MP287

Kadar percetakan warna mencapai kira-kira 4.8 halaman per minit (ppm) mengikut standard ISO / IEC 24734, lembaran hitam dan putih pada kelajuan 8.4 ppm mengikut standard yang sama. Pencetakan foto dengan ukuran 4 x 6 berjalan sekitar 43 saat ketika mencetak pada mod bersempadan.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Pencetakan tanpa sempadan membolehkan lebar yang boleh dicetak hingga 216 mm, iaitu sekitar 8.5 inci. Saiz kertas standard yang disokong merangkumi ukuran kertas A4, A5, B5, surat, sah, sampul surat, dan foto.

Dari segi jenis media, pilihan yang serasi termasuk kertas biasa, kertas resolusi tinggi, dan kertas foto pro Platinum. Yang lain termasuk kertas foto jirim, kertas foto berkilat “penggunaan sehari-hari” dan kertas foto ditambah semi-gloss. 

Sensor hujung dakwatnya juga menggunakan kiraan titik sementara kepala cetak adalah jenis manual. Mengenai pengimbasan, ia menggunakan jenis pengimbas flatbed dengan elemen Contact Image Sensor (CIS) untuk output berkualiti. 

Harga : RM290

 

HP Laserjet 4zb78a

Pencetak Laser Hitam dan Putih A4, Sesuai untuk Perniagaan. Tunggu lebih sedikit dengan HP LaserJet Pro yang mencetak pada kelajuan pantas sehingga 20 halaman seminit.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Percetakan mudah alih lebih mudah berbanding HP. Cetak dengan langkah minimum dari pelbagai jenis peranti mudah alih – telefon pintar, tablet, dan buku nota.

 

Harga : RM 389

Canon LBP6030

Ringkas dan cekap, LBP6030 direka untuk membantu menjimatkan ruang dan melakukan kerja cetak berkelajuan tinggi, dengan penggunaan tenaga yang rendah.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Kartrij toner Canon all-in-one 325 menyatukan drum fotosensitif, unit pembersih dan takungan toner dalam satu pakej padat, menjimatkan kos dan memudahkan penggantian kartrij.

Harga : RM 389

Hp DeskJet 2336

Mesin Pencetak ini dapat cetak, imbas dan salin semua dokumen yang di berikan.Gunakan PC anda untuk mengatur dalam beberapa langkah mudah, dan anda sudah siap mencetak. Sambungkan dengan USB dan muat turun aplikasi HP Smart untuk pengalaman persediaan berpandu dari PC anda.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Mulakan dengan pantas dengan persediaan yang mudah. Gunakan aplikasi HP Smart untuk menyiapkan USB dalam beberapa langkah mudah

Bergantung pada kartrij dakwat HP Asli untuk menyampaikan teks yang jelas dan warna terang yang anda harapkan, halaman demi halaman. Pilih kartrij hasil tinggi untuk mendapatkan nilai yang lebih baik untuk percetakan yang kerap.

Harga : RM 299

Epson workforce wf-2860

Pelaburan besar-besaran kami dalam teknologi revolusioner memungkinkan kami untuk memperhatikan setiap detailnya. Generasi Baharu, kepala cetak berkepadatan tinggi, maju pesat dalam percetakan perusahaan.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Epson WorkForce Enterprise WF-C17590 telah tiba, memberikan anda apa yang anda perlukan: kualiti unggul, penyambungan yang sangat baik dan cetakan dengan sepantas kilat.

Harga : RM 440

Epson Ecotank L3150

Jimat lebih banyak dengan penyelesaian percetakan ekonomi dan pelbagai fungsi Epson yang dibina untuk mengurangkan kos, dan meningkatkan produktiviti.

7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah

Tangki dakwat bersepadu membolehkan pengisian semula tumpahan tanpa kesalahan dengan botol individu yang mempunyai muncung yang ditentukan.

Ciri-ciri lain termasuk percetakan 4R tanpa sempadan dan hasil yang sangat tinggi iaitu 7.500 halaman berwarna dan 4.500 hitam-putih. EcoTank L3150 juga memberikan kemudahan penyambungan tanpa wayar, yang membolehkan pencetakan terus dari peranti pintar.

Harga : RM 664

 

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan 7 Printer Terbaik untuk Kegunaan Rumah memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca :

Permohonan slot Vaksin 

Resepi Almond London

Jawatan Kosong Kosong Di Suruhanjaya Perkhidmatan Awan Malaysia

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More